Start Om oss Aktuellt Erbjudanden Fillers FAQ  Priser
Kemisk peeling Filorga
meso NCTF
Juvederm®
Volbella
Juvederm®
Voluma
Juvederm®
Ultra
Juvederm® 
bilder på nätet:
Länkar   Före och efter      

 

Juvéderm® Ultra

Vad är Juvéderm® Ultra?

Juvéderm® Ultra är en hyaluronsyra filler med inbyggd bedövning. Den fyller ut rynkor och tillför ökad volym i hud och läppar samt bevarar hudens ungdomlighet. Den inbyggda bedövningen gör behandlingen extra skonsam och behaglig.
Vad kan behandlas med Juvéderm® Ultra ?

Juvéderm® Ultra slätar ut rynkor, veck och ärr och formar kinder, haka, näsa och läppar samt ger ett lyft till trötta ögon.
Juvéderm® Ultra ger  fylligare läppar, ökad läppvolym och accentuerar läpparnas konturer.
Resultatet av behandling syns direkt i spegeln.
 

Hur länge håller skönhetseffekten?

Skönhetseffekten håller ca 12 till 18 månader.
Vid behandling av rynkor och linjer brukar uppföljning vara lämpligt efter 10-12 månader. Vid behandling av läppar kan uppföljning ske tidigare eller efter Dina egna önskemål.
 

Flera olika produkter

Det finns flera olika produkter att välja bland beroende på vad som ska behandlas.
En produkt för varje behandling gör det enkelt att välja rätt produkt för Dig.
Produkterna kan med fördel användas i kombination.
 

 
JUVÉDERM® ULTRA 2 slätar ut måttliga linjer, särskilt runt läpparna och i ögonvrårna samt de som ligger mycket nära hudens yta.

JUVÉDERM® ULTRA 3 slätar ut rynkor mellan näsan och mungiporna samt runt läpparna; den kan användas väldigt diskret för att göra läpparna fylligare och för att bibehålla ett ungdomligt leende.

JUVÉDERM® ULTRA 4 verkar på de synligaste vecken och linjerna och förbättrar ansiktets konturer

Juvéderm® VOLUMA® återställer ansiktsvolym som gått förlorad i exempelvis kinder, haka och vid kindben. Återställer ansiktets konturer för ett fylligare, slätare och mer ungdomligt utseende.

Juvéderm® ULTRA SMILE är speciellt avsett för läpparna och området runt munnen. Det är en filler som ger fylliga och mjuka läppar med ett naturligt utseende eller slätar ut fina linjer och förbättrar området runt munnen.

Juvéderm® HYDRATE ger ansikte, hals, dekolletage och händer fukt på djupet.
.
Juvéderm® VOLBELLA  för utslätning av rynkor och läpp-behandling. Volbella® tillhör den senaste generationens naturliga fillers för läppar. Den är skapad med den patenterade Vycross-teknologin som ger den längsta hållbarheten på marknaden.  Volbella® är naturligt mjuk och resultatet av en behandling ger mjuka, naturligt fylliga läppar ända upp till 12 månader. 

 

 

För detaljerad information om produkten se www.juvedermultra.se

 

estetik@artek.se  Imagine ©